romanianenglish
USD

Mesaje de la clienti

Trimite Cadouri In Romania

Cami, Santa Clarita, California, USA:
"Eu pot spune ca sunt complet multumita de serviciile pe care le-am gasit pe situl acesta. Am comandat un buchet de trandafiri de ziua mamei mele pe 3 luna aceasta. Buchetul a ajuins in 2 zile dupa comanda, florile erau proaspete. cei de la Trimite Cadouri m-au tinut la curent cu toti pasii: m-au anuntat cand au livrat comanda si cand comanda a fost primita. A fost o surpriza minunata pentru mama mea! M-a sunat plangand, nu credea ca o sa-mi amintesc de ziua ei si in nici un caz nu se astepta sa primeasca flori."

Diana, California:
"Sunt plecata de 10 ani din tara si sunt atatea evenimente importante din viata familiei mele din Romania pe care le-am pierdut de-a lungul timpului din cauza departarii si a ritmului de viata din California. Pana acum, am tot incercat sa trimit mici cadouri familiei si prietenilr din Romania, prin posta. Doar ca par avion este extrem de scump si pe vapor dureaza mai mult de o luna. Sa nu mai mentionez faptul ca la vama unele dispar ca prin minune... Acum sunt foarte bucuroasa ca am gasit acest website! Nu mai trebuie sa astept saptamani ca sa trimit un cadou, ci pt sa-l comnad onlien si ajunge la destinatie in mai putin de 48 de ore! Produsele sunt proaspete si designul impecabil. La inceput nuam fost increzatoare, dar sotul meu mi-a zis sa incerc. Am trimis un cos cu dulciuri si fructe pentru nepoteii lui din Brasov si suntem foarte multumiti. De Craciun voi trimite un cos cu fructe exotice parintilor mei din Campia Turzii, pentru ca mama mea iubeste fructele tropicale. recomand tuturor acest website!"

Andreea, UK:
"Sunt foarte incantata de situl vostru! Sunteti minunati! M-ati salvat!"

Cristi, Germania:
"Sunteti cei mai buni! Nu credeam ca o sa gasesc undeva produse de calitate la preturi convenabile!"

Adrian, Suedia:
"Multumim ca v-ati gandit si la noi, romaniii plecati peste hotare care mai vor sa trimita mici atentii prietenilor din tara!"

Daca doriti sa postam mesajul dumenavoastra, va rugam sa ne scrieti la "> .

Shopping Cart

Total: $0
Detalii Trimite Comanda

Oferta Speciala

Cos cu Fructe Imens $89

Change currency

usd  USD
eur  EUR

Currency exchange

USD1 USD - 0.0000 EUR EUR
USD1 USD - 0.0000 GBP GBP
EUR1 EUR - 0.0000 USD USD
 
Rata de schimb valutar din data de: